Ambasada SUA în România alături de American Councils for International Education – Romania a desfășurat pe data de 4 aprilie 2019 proiectul 4/4 Pentru Prieteni. Acesta și-a propus să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei.

Evenimentul pe care l-au propus voluntarii de la KULT Hub s-a numit Stay SAFE și a avut loc în Aula Garabet Ibrăileanu – Colegiul National „Roman-Vodă”. Tinerii romașcani au fost invitați să învețe despre siguranța comunității locale, a prietenilor și chiar cea proprie. În plus au putut să afle cum se pot implica pentru a deveni cetățeni activi.

Cuvântul introductiv l-a avut doamna Roxana Iorga, viceprimarul municipiului Roman. Alături de noi au fost trei exemple de oameni faini din comunitate care se implică activ și care au împărtășit din experiența lor:

?‍ Daniel Ursu – Șef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei municipiului Roman

?‍ Maria Genoveva Tălmăcel – Medic coordonator CPU (Compartimentul Primiri Urgențe) din cadrul Spitalului municipal Roman

?‍ Ionuț Huci – Agent Șef în cadrul Biroului Criminalistic al Poliției municipiului Roman.

Articolul precedentCurs – „Prevenirea risipei alimentare”
Articolul următorAnunţ colectiv nr. 38280 din 10.04.2019 emis de Compartimentul Urmărire Impozite şi Taxe Locale din cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Roman privind actele administrative fiscale emise