Semnal de intrare în oraș ( totemuri )

  1664

  Domeniul în care se înscrie proiectul: Amenajare de spații publice
  Descriere proiect
  Investiţiile realizate în ultimii ani au crescut atractivitatea localităţii noastre. Municipiul Roman este un exemplu de bună practică remarcat la nivel naţional. Semnalele existente în prezent sunt degradate de trecerea timpului iar semnalele noi pot deveni obiecte sculpturale remarcabile, care prin designul lor, arată atenţia pentru detalii a locuitorilor şi a administraţiei locale.
  De altfel, un semnal de intrare în localitate este un mijloc modern de informare a conducătorilor auto și trecătorilor. În afara funcției de informare pentru care acesta a fost proiectat, reprezintă și un mijloc ingenios de a promova interesele unei anumite localități iar înălțimea și locul de poziționare îi conferă un maxim de vizibilitate.
  Eleganța, înălțimea și posibilitatea realizării unui semnal de intrare în oraș aduc un plus de valoare și recunoaștere localității.
  Localizare proiect: Un semnal pe DN2-E85 – la intrarea în oraș dinspre Iași; Un semnal pe DN2-E85 – la intrarea în oraș dinspre Horia.
  Beneficiarii proiectului: locuitorii municipiului și persoanele care tranzitează orașul.
  Valoarea adăugată pe care proiectul o aduce: este o metodă originală de promovare ce captează instant atenția tuturor conducătorilor auto; oferă un grad ridicat de vizibilitate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte; devine un punct de reper important.
  Buget estimat (lei): 100.000 lei

  Articolul precedentPlatformă pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile pe strada Colectorului
  Articolul următorAmenajare spațiu public pe strada Cuza-Vodă