Oraşul Tielt – Belgia

  1520

  La invitaţia dlui. Michiel Van Daele, Primarul oraşului Tielt şi a primăriei oraşului Tielt din Belgia, Primarul municipiului Roman, Prof. Laurenţiu Dan Leoreanu, însoţit de o delegaţie oficială a municipiului Roman, a participat la manifestările prilejuite de Festivalul European Tielt din perioada 3 – 7 iulie 2009, alăturâdu-se spiritului european, dorind totodată să stabilească parteneriate şi să promoveze prietenia, pacea şi înţelegerea reciprocă.

  În scopul încheierii unei înfrăţiri între municipiul Roman şi oraşul Tielt din provincia Flandra de Vest, Belgia, la data de 16 februarie 2010 s-a semnat un Protocol de Înfrăţire în vederea realizării unei ,,punţi de legătură” productive şi de lungă durată între oraşele Roman şi Tielt.integrarea europeană a comunităţilor în cauză.

  Semnare documente – 05 iulie 2009
  La invitaţia d-lui Primar Laurenţiu Dan Leoreanu, o delegaţie din Tielt – Belgia, oraş cu care municipiul Roman a semnat la 16 februarie 2010 un Pact de Amiciţie a fost prezentă la manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Roman – ediţia a II-a, oferind astfel posibilitatea cunoaşterii şi aprecierii diferitelor realităţi şi tradiţii populare, iniţiind stabilirea unor raporturi reciproce şi invitând totodată comunităţile să se cunoască mai bine, să dea viaţă unor modalităţi de comunicare, de schimb şi sensibilizare.

  Articolul precedentOraşul Cortona – Republica Italiană
  Articolul următorOraşul Grugliasco – Italia