Anunț – 15.07.2019 dezinsecție in data de 18 iulie 2019

  0
  84

  ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

  Municipiul Roman şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în ziua de 18 iulie 2019 (în intervalul orar 0700-1000) se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte, etc.).
  În perioada menţionată rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi S.C. FLAICOR SERV S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
  Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu produsul K-Othrine Profi EC 250, substanţă omologată de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrisă în Registrul naţional al produselor biocide şi care face parte din grupa III de toxiciate.
  Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L.
  Precizăm faptul că tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului