Domeniul în care se înscrie proiectul: Amenajare de spații verzi și locuri de joacă
Descriere proiect
Amenajarea unui loc de joacă și recreere, între blocurile 25-27 pe Strada Smirodava, reprezintă o necesitate acută, motivată de numărul mare de copii și de spațiul insuficient amenajat la Creșa Smirodava.
Având în vedere că zona este foarte populată, amenajarea acestui spațiu va oferi un confort psihologic și social tuturor familiilor, rezultatul fiind unul de lungă durată. Totodată, acest spațiu va oferi o imagine îngrijită a zonei, care se va bucura de practibilitate, confort și popularitate.
Activități: pregătirea terenului în vederea începerii lucrării; achiziționarea unui complex de joacă format din 4 scrâncioburi, 2 tobogane, 2 cățărători, 1 învârtitoare, 4 balansoare, 1 scoică, 1 ghiocel, un panou de baschet, pavaj cauciucat; executarea tuturor lucrărilor necesare; finalizarea și darea în folosință a locului de joacă.
Localizare proiect: Strada Smirodava, în zona blocurilor 25-27.
Beneficiarii proiectului: locuitorii din zonă, de la copiii mici până la vârstnici.
Proiectul va oferi copiilor din acest cartier un spațiu controlat de joacă; va oferi părinților un sentiment de siguranță în momentul în care își vor lăsa copiii într-un spațiu împrejmuit, departe de pericolele străzii; va oferi un mini teren sportiv pentru practicarea baschetului de către tineri.
Buget estimate: 85.000 lei

Articolul precedentProedu – Observator în aer liber
Articolul următorPublicație căsătorie 7 iunie 2019