SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂȚII

În data de 22.09.2022 Municipiul Roman a participat pentru a opta oară la campania europeană de promovare a mobilității urbane durabile  .

În programul dedicat acestui eveniment s-au desfășurat următoarele activități:

1.un labirint de orientare sportivă – în parcul din Piața Roman-Vodă, din fața sediului Primăriei, cu sprijinul Clubului Sportiv ,,Altius” coordonat de profesorul Florin Patraș. La această activitate s-au mobilizat peste 90 de iubitori ai sportului.

2.un tur ciclist în intervalul orar 18.00 -19.00 marcându-se „Ziua fără automobil” pe următorul traseu:

– Piața Roman-Vodă (parcarea din fața Primăriei municipiului  Roman) – b-dul. Roman-Mușat către giratoriul Florilor –– str. Mihai Viteazul – către giratoriul Sagna – str. Islazului – str. Bogdan Dragoș – str. Renașterii – str. Matei Millo – str. Moldovei – str. Vasile Lupu – Complexul Sportiv și de Agrement Moldova – str. Victor Hugo – str. Alexandru cel Bun – b-dul. Roman Mușat – parcarea din fața Primăriei Municipiului Roman.

Deplasarea pe traseu s-a efectuat în coloană, cu restricționare pe o singură bandă de circulație, cu antemergător și postmergător de la Poliția Municipiului Roman și Poliția Locală.

Articolul precedentPublicație căsătorie 01 octombrie 2022
Articolul următor26.09.2022 Anunț – rapoartele de procedura a terenurilor adjudecate la licitatia publica privind concesionarea terenurilor din data de 16.09.2022 si 19.09.2022