În luna decembrie are loc aniversarea familiilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2018. Aceasta este o acţiune tradiţională organizată de autorităţile administraţiei publice locale, la care participă familiile care în cursul anului 2018 au împlinit 50 de ani de la căsătorie, prilej cu care se vor acorda diplome, flori, premii în bani, fotografii şi se va organiza o masă festivă, precum și un spectacol dedicat celebrării Nunții de Aur.

Cetățenii din Roman care sărbătoresc nunta de aur sunt invitați să se înscrie la evenimentul organizat de administrația publică locală, prin care ne dorim să-i sărbătorim și să le mulțumim pentru exemplul de respect și dragoste pentru aproape oferit celor din jur.

Înscrierile se fac până pe 10 decembrie, la orele 16.00, la Biroul Unic din cadrul Primăriei municipiului Roman, fiind necesară prezentarea unei copii după certificatul de căsătorie și a unei copii după cărțile de identitate (buletine) ale ambilor soți.

Articolul precedentSemnare Înțelegere de Cooperare între Roman și Ștefan Vodă (Republica Moldova)
Articolul următorANUNȚ CONSULTARE PUBLICĂ – pentru proiectul de hotărâre privind darea în administrare a Serviciului public pentru Administrarea Cimitirelor Umane din domeniul public și privat al Municipiului Roman, către Direcția Municipal Locato Roman în calitate de operator