Începând cu data de 30 noiembrie 2018, în Piața Roman Vodă este funcțional patinoarul Roman. Patinoarul, de dimensiuni 35 m x 15 m, va fi demontat începând cu data de 14.01.2019. În vecinătatea acestuia va fi instalat un mini-parc de distracții.

De asemenea, de pe 5 decembrie se va deschide Târgul de iarnă, pe esplanada de la Statuie urmând a fi amplasate mai multe căsuțe în care se vor compercializa produse specifice iernii, un punct de kurtos, un punct pentru vânzarea de murături, un punct de desfacere pentru căciuli de blană și piele și un punct de desfacere pentru haine de blană și piele. Firma Viobeti va instala un mini-parc de distracții în vecinătatea patinoarului. Pe toată durata funcționării patinoarului, accesul va fi gratuit zilnic, între orele 10:00 – 11:30, pentru copiii sub 14 ani. Cetățenii din municipiul Roman și din împrejurimi, începători sau avansați, vor avea posibilitatea să beneficieze de serviciile de agrement oferite și să închirieze patine de gheață de la căsuța amplasată lângă patinoar. Intrarea la patinoar costă 10 lei, iar închirierea patinelor se poate face pentru suma de 10 lei.

În toată această perioadă, romașcanii vor avea acces gratuit la toaleta din spatele clădirii Primăriei, aceasta urmând să fie deschisă între orele 08.00 și 20.00.

Articolul precedentProiecția filmului ”Moromeții 2”, la Roman – 29 noiembrie 2018
Articolul următorZiua Națională a României – Centenar