Comunicat de presă
25.06.2020

Club Sportiv Municipal Roman anunță deschiderea sezonului estival la Ștrandul Municipal din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”, începând cu ziua de vineri 26.06.2020, de la ora 09.00.
Având în vedere Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1077/din 12.06.2020, pe durata stării de alertă, accesul publicului în Ștrandul Municipal se va face doar în baza unei programări prealabile și a unei declarații pe propria răspundere, a fiecărui beneficiar, potrivit căreia nu a fost expus la cazuri pozitive sau nu au intrat în contact cu persoane suspecte de COVID -19 în ultimele 14 zile. Accesul publicului se va face în limita a 500 de șezlonguri.
Astfel, persoanele interesate pot solicita programarea individual sau cu membrii de familie, în vederea accesării serviciilor ștrandului, la numărul de telefon: 0786.450.754, începând cu data de 25.06.2020, între orele 09.00-15.00.
Pe durata sezonului estival 2020 programările se vor face zilnic între orele 09.00- 20.00.

REGULI GENERALE de respectat în incinta Ștrandului Municipal

  • este obligatorie purtarea măștii în spațiile comune;
  • este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin;
  • nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3 0 C;
  • în apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp;
  • privitor la șezlonguri, se va respecta o distanță de 2 m, în orice direcție, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie;
  • orice accesare a serviciilor Ștrandului va fi precedată de o procedură de auto-evaluare efectuată de către client, persoanele care prezintă unul sau mai multe din simptomele comune ale îmbolnăvirii cu COVID-19 urmând să nu părăsească locuința și să parcurgă procedurile descrise de autoritățile sanitare.

Se recomandă clienților ca măsuri suplimentare împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19:

  • evitarea introducerii în incinta ștrandului de alimente sau băuturi aduse de acasă;
  • respectarea indicațiilor și regulilor afișate în incinta ștrandului;
  • evitarea ieșirii și revenirii în incinta ștrandului sub diverse pretexte.

Menționăm că terenul de volei pe nisip va putea fi utilizat de maxim 6 jucători, cu păstrarea regulilor de distanțare: la efort fizic (2m) și în repaus (7m).
Club Sportiv Municipal Roman a implementat pentru siguranța clienților dispozițiile transmise de autoritățile centrale pentru combaterea epidemiei de COVID – 19, însă reamintim că este necesar ca fiecare să manifeste o atitudine responsibilă și cooperantă privind respectarea acestora.
Precizăm că accesul publicului în ziua deschiderii – 26.06.2020- va fi gratuit, dar pe bază de programare.
invităm să fiți alături de noi și să aveți amintiri frumoase din Ștrandul Municipal și din sezonul estival 2020!

Club Sportiv Municipal Roman
dir. Constantin – Costea Cudalb