Anunț – 22.07.2019 dezinsecție in data de 26 iulie 2019

  771

  ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

  Municipiul Roman şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în data de 26 iulie 2019 (în intervalul orar 0700-1000) se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte, etc.).
  În perioada menţionată rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi S.C. FLAICOR SERV S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
  Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu produsul K-Othrine Profi EC 250, substanţă omologată de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrisă în Registrul naţional al produselor biocide şi care face parte din grupa III de toxiciate.
  Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L.
  Precizăm faptul că tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului

  Articolul precedentPublicație căsătorie 28 iulie 2019
  Articolul următorPublicație căsătorie 29 iulie 2019