Comunicat de presă
21.10.2020

„Club Sportiv Municipal Roman informează că alături de secțiile Handbal și Box sunt active și secțiile Fotbal, Înot, Tenis.

Secția Fotbal, coordonată de antrenorii Țapu Gabriel și Susanu Iosif, și–a reluat activitatea din 15 iunie 2020, pe stadionul „Moldova”, în prezent activând 67 de sportivi juniori legitimați.

Antrenorul Țapu Gabriel pregătește 4 grupe de juniori C (născuți 2006 – 2008, 36 sportivi), iar colegul său Susanu Iosif asigură instruirea sportivă pentru 3 grupe (31 sportivi) de juniori D (născuți 2009 – 2011).

Loturile celor două categorii de Juniori C (U15) și D (U13) provin din nucleele echipelor de Juniori D (U13) și Juniori E (U11) constituite pentru sezonul de campionat 2019 – 2020, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Neamț.

Precizăm că în ediția 2019 – 2020:

  • CSM Roman – Juniori D (U13) a întâlnit alte 9 echipe și a încheiat campionatul pe poziția 4, cu 24 de puncte,
  • CSM Roman – Juniori E (U11) a înfruntat alte 8 echipe și a ocupat locul 4, cu 15 puncte, la „înghețarea” campionatului.

Din păcate până în prezent, atât la nivelul Federației Române de Fotbal, cât și la nivelul AJF Neamț, nu a fost stabilită o dată pentru debutul noilor ediții de campionat pentru juniori.

Secția Înot și-a reînceput activitatea de la 1 iulie, la Ștrandul Municipal Roman din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, cele 2 grupe – „Avansați” și „Performanță”, repectiv 20 de sportivi – fiind pregătite de antrenorul Costin Moldovanu.

Din data de 14 septembrie, în concordanță cu normele stabilite de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, antrenamentele secției Înot se desfășoară la Bazinul Didactic din Complexul „Sala Sporturilor”.

CSM Roman intenționează organizarea Cupei „1 Decembrie” la Înot, cu ocazia Zilei Naționale a României, însă concretizarea acestui eveniment depinde de evoluția situației privind Covid – 19.

Secția Tenis, coordonată de instructor Simona Bălan, a reluat activitatea de la 1 iulie, pe terenurile cu gazon sintetic din Complexul „Sala Sporturilor”. Cele 2 grupe – „Avansați” și „Performanță” – cuprind 20 de sportivi. În prezent antrenamentele secției se desfășoară în Sala Sporturilor.

În privința secțiilor Tenis de masă și Șah precizăm că activitatea a rămas suspendată, fiind întâmpinate anumite dificultăți din punct de vedere al organizării în conformitate cu prevederile impuse de Regulamentele privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive și pentru reluarea activității în vederea desfășurării activităţilor sportive în spații închise, stabilite prin Ordin al Ministrului Tineretului și Sportului.

Secțiile CSM Roman, active la acest moment, însumează 140 de sportivi.

Club Sportiv Municipal Roman
Director
Constantin-Costea Cudalb

Articolul precedentAnunț – 21.10.2020 – Retrasarea marcajelor in parcarea Gării
Articolul următorPublicație căsătorie 23 octombrie 2020