Anunț – 12.03.2020 privind accesul la Serviciul administrare parcări

  1212

  ANUNȚ
  privind accesul la Serviciul administrare parcări

  Primăria municipiului Roman vă aduce la cunoștință faptul că, în vederea limitării riscului de infecție și răspândire cu noul coronavirus, accesul la Serviciul administrare parcări este, începând de pe 12 martie 2020, restricționat. Astfel, înscrierile la licitații pentru închirierea parcărilor de reședință și emiterea personală a abonamentelor lunare pentru parcările publice cu plată se suspendă, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Pentru abonamentele lunare, cetățenii au posibilitatea achiziționării lor online – prin card bancar,  cu telefonul mobil – prin SMS sau cu ajutorul aplicației gratuite TPARK, conform indicațiilor de pe panourile informative din aceste parcări.

  De la Biroul Parcări (camera 64, etaj II, din Primăria municipiului Roman) se pot emite doar abonamente pentru o perioada de un an pentru parcările publice cu plată, abonamente lunare sau anuale în parcările cu bariere, precum și abonamente tip „riveran” pentru parcările publice si cele cu bariere. Accesul pentru achiziționarea acestor abonamente este permis, pe rând, unei singure persoane, pe intrarea în instituție dinspre Cofetăria Tosca și cu respectarea indicațiilor primite de la polițistul local responsabil cu accesul în instituție.

  Pentru relații suplimentare, puteți apela responsabilii Biroului administrare parcări la numărul de telefon 0233208619.

  Articolul precedentÎN ATENȚIA PERSOANELOR CARE DORESC SĂ DEPUNĂ DOSAR DE PARTICIPARE LA CONCURSURILE DE RECRUTARE ÎN DERULARE
  Articolul următorAnunț – 13.03.2020 Comunicat DLEP Roman Evidența Persoanelor și Stare Civilă