ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

MUNICIPIUL ROMAN şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în data de 13 august 2020 (în intervalul orar 0700-1000) se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: ţânţari, muşte, căpuşe, gândaci, ploșnițe, purici).
În perioada menţionată rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.
Produsul ce urmează a fi folosit pentru activitatea de dezinsecție este AQUA K’OTHRINE EW20 (substanța activă deltamethrin 2%), biocid avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide ce se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană (AVIZ nr. RO/2018/0217/MRA/TP18-0244).
Precizăm faptul că tratamentul se va aplica de către operator conform fişei de avizare a produsului. Pentru evitarea disconfortului produs în timpul pulverizării biocidului, recomandăm evitarea zonelor tratate în intervalul orar precizat.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile, operațiunea de dezinsecţie va fi reprogramată pentru o dată ce va fi comunicată ulterior!

Articolul precedentAutorizații de Construire iulie 2020
Articolul următorPublicație căsătorie 15 august 2020