Anunț – 04.10.2019 dezinsecție in data de 11 octombrie 2019

  772

  ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

  Municipiul Roman şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în data de 11 octombrie 2019 (în intervalul orar 0800-1000) se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte, etc.).

  Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi S.C. FLAICOR SERV S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

  Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxiciate.
  Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L.

  Facem următoarele precizări:

  • tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului;
  • operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate numai când condiţiile meteorologice le vor permite.

  Substanţele utilizate nu prezintă pericol pentru sănătatea populaţiei!

  Articolul precedentPublicație căsătorie 12 octombrie 2019
  Articolul următorCertificate de Urbanism septembrie 2019