Campania LET’S DO IT, ROMÂNIA! – 24 septembrie 2016

Cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională, în data de 24 septembrie 2016, s-a desfășurat a V-a ediție a Campaniei LET’S DO IT, ROMANIA!, care la Roman s-a concretizat în salubrizarea malului stâng al râului Moldova de către cei 542 de voluntari.

La acțiunea de ecologizare au participat instituţiile de învătământ din municipiul Roman, Asociaţia Muşatinii Roman, Asociaţia People to People Roman Chapter, SC Rossal SRL Roman, Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ, Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu Neamţ, Formaţia Roman a Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamţ, angajaţi ai Primăriei şi Poliţia Locală Roman.

Voluntarii ce au provenit de la instituţiile de învăţământ gimnazial au salubrizat malul stâng al râului Moldova, de la Stația Petrom (Artera Vest) până la poligonul auto din str. Sucedava, iar cei ce au provenit de la instituţiile de învăţământ liceal şi ONG-uri au asigurat salubrizarea de la poligonul auto din str. Sucedava până la sediul SC Hidroterm, inclusiv zona Zăvoi.

Cu prilejul acestei activități s-au colectat 387 saci de deşeuri care au fost transportați de operatorul de salubritate SC Rossal SRL Roman.

Articolul precedentActivitaţi Mediu – Săptămâna mobilității – Crosul toamnei
Articolul următor01 decembrie 2016 – Ziua Națională – 01.12.2016