Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

 

MUNICIPIUL ROMAN, cu sediul în Piața Roman Vodă, nr.1, municipiul Roman, judeţul Neamț, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitare strada Smirodava și modernizare rețele edilitare existente (canalizare pluvială și apă potabilă) în municipiul Roman, județul Neamț”, propus a fi amplasat în cartierul Smirodava, municipiul Roman, județul Neamț.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Neamț, Piața 22 decembrie, nr. 5 şi la sediul titularului, în zilele de luni până joi, între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Neamț, Piața 22 decembrie, nr. 5, din Piatra Neamț.

 

TITULAR,

MUNICIPIUL ROMAN

17.05.2023

Articolul precedentCarieră 26.04.2023 Primăria Roman organizează concursul de recrutare în vederea ocupării pe durată determinată a 6 posturi temporar vacante contractuale de execuție, cu normă întreagă la Serviciul Complex de agrement Ștrand Moldova din cadrul Direcției Servicii Edilitare
Articolul următor17.05.2023 Anunt – rapoartele de procedura a terenurilor adjudecate la licitatia publica privind inchirierea terenurilor din data de 12.05.2023